Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 21:55

Patras Junior 12&U Αποτελέσματα-Φωτγραφίες

Υψηλού επιπέδου τένις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά ΤένιςPatrasJunior 12&U’ στις εγκαταστάσεις μας.

Νικητές αναδείχθηκαν:

  • στα μονά οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Sonia-ErikaButucCerchezκερδίζοντας αντίστοιχα τους MiroslavMorozovμε σκορ 60 63 και OpheliaKorpanecDavisμε σκορ 61 75
  • στα διπλά οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας επικρατώντας των DavidIoanArcipκαι AndreaBaudelμε σκόρ 63 36 10-6 και οι Ελισάβετ Μελαχροινούδη και Sonia-ErikaButucCerchezνικώντας τις Ελένη Δάψη και Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη με σκορ 61 62

Οι αγώνες διεξήχθησαν με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα υπερβαίνοντας τα 200 rapidtestsαπό την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ που παρευρέθηκε στο Σωματείο για να πιστοποιήσει την υγεία αθλητών και συνοδών.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Wilson πραγματοποιήθηκε η καλύτερη δυνατή φιλοξενία των Εθνικών αποστολών, οι οποίες υποσχέθηκαν να επιστρέψουν ξανά το 2022.

Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Χαράλαμπος Μπονάνος(Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας) , Πέτρος Τσαρκνιάς (Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΦΟΑ), Γιάννης Τσακαρέστος(Έφορος Αγωνιστικού ΑΕΤ Νίκης Πατρών) και Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος(πρόεδρος ΑΕΤ Νίκης Πατρών)

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις απονομές.

Διαβάστηκε 1628 φορές